Tentang Kami

naon urang ngalakukeun

Hangzhou Dely Technology Co., Ltd. (Dely Technology), diadegkeun dina 2002, mangrupikeun panyadia solusi beungkeutan khusus anu kasohor anu ngahijikeun panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan além.Pikeun leuwih ti sapuluh taun, Dely Téhnologi geus terus innovate téhnologi dumasar kana kabutuhan customer, ngawangun R&D puseur sorangan, sarta ngumpulkeun tim R&D luhur pikeun terus ngamekarkeun napel beungkeutan husus.Produk diékspor ka langkung ti 100 nagara sareng daérah di sakumna dunya.

  • 18+
    R&D Desain sareng insinyur téknis
  • 20 +
    Taun pangalaman ngembangkeun napel
  • 2000 +
    ulasan alus ti konsumén urang
  • 12000 +
    Luas pabrik méter pasagi

produk urang

komitmen pikeun nyadiakeun produk kualitas pangalusna

aplikasi produk

skenario aplikasi produk

Naha milih kami

kaunggulan urang

warta

komitmen pikeun nyadiakeun produk kualitas pangalusna

anjeun tiasa ngahubungan kami ku E-mail

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atawa daptar harga, mangga tinggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.